Prosjekt år 2023

LEITNER AG og TAUBANE TEKNIKK AS/AB takker våre kunder for tilliten og vi leverer følgende skiheiser i år 2023:

NY LEITNER 6-seters koblingsbar stolheis med bobler og garasje levert til SKISTAR NORGE AS AVD. HEMSEDAL.

Skistar, avd. Hemsedal investerer i år i en ny Leitner 6-seters stolheis med bobler, «Lodge X». Lengden på stolheisen er ca. 1800 m og den får en høydeforskjell på ca 500 m.

Stolheisen vil få 16 stk. mellommaster, samt en kapasitet på 3000 p/t. Den nye stolheisen, som starter ved Lodge'n, blir en etterlengtet transportheis opp i anlegget når den står ferdig i desember 2023.

I tillegg så leverer vi også et Leitner skitrekk «Parkheis» til Skistar Norge AS avd. Hemsedal.

 

NY LEITNER 6-seters koblingsbar stolheis med bobler og garasje til HAFJELL ALPINSENTER AS

Alpinco/Hafjell Alpinsenter AS signerte kontrakt på en ny Leitner 6-seters stolheis med bobler og garasje for levering/driftstart til sesongen 23/24. Stolheisen blir ca 1900 m og får en høydeforskjell på ca 370 m.

Kapasiteten er max 2600 p/t. og stolheisen får 19 mellommaster. Stolheisen får «helårsdrift» med skikjørere om vinteren og sykkelentusiaster i sommerhalvåret.

 

NY LEITNER 6-seters stolheis til Järvsöbacken AB

Järvsöbacken AB bestilte sin Leitner 6-seter stolheis nr 2 hos oss som skal stå leveringklar til sesongen 23/24. Den nye heisen har en lengde på ca 950 m og en høydeforskjell på ca 180 m. Antall mellommaster er 10 stk. og stolheisen får en max kapasitet er 2600 p/t.

Denne stolheisen vil også blir benyttet som sykkelheis om sommeren. Järvsö er en av de mest populære både sommer- og vinterdestinasjonene i Sverige.

 

Vi skal også levere til sesongen 23/24:

  • 2 STK. NYE LEITNER SKITREKK TIL NORWAY'S BEST, MYRKDALEN
  • 2 STK. NYE LEITNER SKITREKK TIL SKISTAR AB, ÅRE
  • 1 STK. NYTT LEITNER SKITREKK TIL IDRE HIMMELFJÄLL