Tlf. 56 53 00 70 - Hovednummeret for Norge

Dette er Are Jostein Lunnan, en trivelig kar på 48 år som er fødd i Stjørdal. Han startet hos oss på Gardermoen i januar 2021 og jobber som lagerleder der. Are bor nå på Jessheim ved Gardermoen med samboer og 2 barn. I sin ungdom drev han aktivt i alpingruppa i Stjørdal og kjørte konkurranser i slalåm og storslalåm. Nå blir det mer jakt og fisk i fritiden, men han vil gjerne friske opp sine gamle alpinkunster når anledningen byr seg.

Are har utdanning innen elektro og lagerforvaltning og han har drevet med logistikk i sitt yrkesaktive liv i luftfarten. Han har 20 års erfaring med lagerkontroll ved kjøp/salg av flydeler for ulike norske og utenlandske flyselskaper. Han gleder seg til å blir kjent med bransjen og våre kunder i Norge og Sverige.

 

Dette er Marius Blakkisrud, en blid og omgjengelig kar fra Maura ved Gardermoen. Han er 32 år og har samboer og 3 hunder. Marius kjørte aktivt alpint frem til 14 års alderen, men gav seg for å gå over til å drive med skiskyting isteden. Nå  kjører han både på ski og står på snowboard om vinteren, og liker å gå på jakt utover høsten.

Marius har jobbet i familiebedriften i 7 år med salg av flyplassutstyr/flyplassbelysning, samt logistikk/delesalg. Marius startet også hos oss på Gardermoen i januar 2021 som lagermedarbeider og han gleder seg også til å bli kjent med våre norske og svenske kunder og bransjen ellers.